Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
Alpha-cursus in Honselersdijk Alpha-cursus in Honselersdijk

Voor diegene die op zoek is naar de diepere betekenis van het leven is er de Alphacursus. Dit is een eenvoudige cursus over het christelijk geloof. Zou u / jij de basis van het christelijk geloof willen opfrissen? Voel je jezelf een beetje 'ingedut' als christen? Of ken je misschien iemand (vrienden, buren, familieleden, kennissen, collega’s, enz.) die geïnteresseerd is in het christelijk geloof? In februari 2014 start er een nieuwe Alphacursus in ons dorp.

De Alpha-cursus biedt je de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Geloof je al / wel, maar heb je sterk het idee dat je nog niet alles begrijpt? Of geloof je niet, maar zou je er toch wat meer van af willen weten? Dan is de Alphacursus een aanrader. Onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a. 'Wie is Jezus? Bidden; waarom en hoe? Hoe leidt God ons? Wat kan ik met de rest van mijn leven doen? Geneest God vandaag nog?'

De cursus bestaat uit 10 dinsdagavonden en een zaterdag. De avonden zijn verdeeld in drie onderdelen: een maaltijd, een korte inleiding op het thema en daaropvolgend een dynamisch gesprek.

Informatie & aanmelden

De Alphacursus is er voor iedereen en voor alle leeftijden. Deelname aan de cursus is gratis. Voor het Alphaboek dat wordt gebruikt, wordt een vergoeding gevraagd.

Kijk voor het adres om aan te melden in ‘Samen’.

terug
 
 
 
 

Vergadering Kerkenraad
datum en tijdstip 17-10-2019 om 19:30
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 27-10-2019 om 09.30 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 03-11-2019 om 09.30 uur
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terug luisteren. meer
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.