Forever Young tentviering op 1 juli 2018

In samenwerking met de organisatie van de Honselse feestweek, organiseert het team van Forever Young (PKN Honselersdijk) een tentviering op zondagochtend 1 juli 2018. De viering begint om 10:30 uur in de feesttent op het Voorhofplein aan de Dijkstraat. Inloop met koffie/thee is vanaf 10:00 uur. De viering duurt ongeveer een uur en na afloop wordt er fris geschonken waarbij er nagepraat kan worden en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Spreker deze morgen is ex-profvoetballer Bert Konterman. Hij zal ons gaan vertellen over het thema “de grote Trainer”. Ook zal hij zijn ervaringen als profvoetballer met ons delen.
De viering kenmerkt zich door veel muziek: Opwekking en pop, onder leiding van een band. Tijdens de viering wordt er gebruik gemaakt van creatieve uitingen zoals sketches, filmpjes, muziekclips of iets interactiefs.
Voor de kleinste kinderen is er oppas aanwezig (binnen bij Family Treffers).

Bekijk hier de flyer.

Iedereen is van harte welkom!!!

3e zondag in de veertigdagentijd
datum en tijdstip 24-03-2019 om 09.30 uur