Alpha-cursus in Honselersdijk Alpha-cursus in Honselersdijk

Voor diegene die op zoek is naar de diepere betekenis van het leven is er de Alphacursus. Dit is een eenvoudige cursus over het christelijk geloof. Zou u / jij de basis van het christelijk geloof willen opfrissen? Voel je jezelf een beetje 'ingedut' als christen? Of ken je misschien iemand (vrienden, buren, familieleden, kennissen, collega’s, enz.) die geïnteresseerd is in het christelijk geloof? In februari 2014 start er een nieuwe Alphacursus in ons dorp.

De Alpha-cursus biedt je de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Geloof je al / wel, maar heb je sterk het idee dat je nog niet alles begrijpt? Of geloof je niet, maar zou je er toch wat meer van af willen weten? Dan is de Alphacursus een aanrader. Onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a. 'Wie is Jezus? Bidden; waarom en hoe? Hoe leidt God ons? Wat kan ik met de rest van mijn leven doen? Geneest God vandaag nog?'

De cursus bestaat uit 10 dinsdagavonden en een zaterdag. De avonden zijn verdeeld in drie onderdelen: een maaltijd, een korte inleiding op het thema en daaropvolgend een dynamisch gesprek.

Informatie & aanmelden

De Alphacursus is er voor iedereen en voor alle leeftijden. Deelname aan de cursus is gratis. Voor het Alphaboek dat wordt gebruikt, wordt een vergoeding gevraagd.

Kijk voor het adres om aan te melden in ‘Samen’.

Derde Advent + Jeugdkerk 2.0
datum en tijdstip 17-12-2017 om 09.30 uur