Startweekend groot succes!

Gezamenlijke maaltijd startweekend 2014
Startweekend groot succes!

Afgelopen weekend stond in het teken van de start van het nieuwe seizoen 2014-2015. Veel gemeenteleden en belangstellenden deden eraan mee. Zaterdagmiddag werd er gestart met een fietstocht die eindigde bij Green Well Westland, waar een presentatie en een rondleiding werden gegeven. Aan het einde hiervan waren de aanwezigen onder de indruk van de mooie ontwikkelingen die bij deze aardwarmteleverancier plaatsvinden.
Later in de middag waren er in Rehoboth workshops bloemschikken, zang en koken. Het resultaat van de kookworkshop diende als maaltijd voor het avondeten waaraan velen deelnamen. Na afloop hiervan werd er gezellig nagetafeld aan de bar of in de foyer.
Zondagmorgen was er de startviering. Met een warme belangstelling van kerkbezoekers, een gelegenheidskoor en de kinderen die een toneelstukje opvoerden, werd het een mooie dienst. Na de dienst was het druk met koffiedrinken en gaf ook de werkgroep 'Vernieuwing' een inkijkje in hoe het verloopt met de veranderingen omtrent de gebouwen.
Terugkijkend op een warm en sfeervol verlopen startweekend kunnen we vol enthousiasme vooruit kijken op wat het komend seizoen ons gaat brengen.

Bekijk de foto's in het fotoalbum.
Bij de foto's:
Zaterdag: fietstocht, rondleiding Green Well Westland, workshop koken, workshop muziek, workshop bloemschikken, gezamenlijke maaltijd.
Zondag: gezinsviering met koffiedrinken.

Derde Advent + Jeugdkerk 2.0
datum en tijdstip 17-12-2017 om 09.30 uur