Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
zo 16 jun 2019  om 10.00 uur
Voorganger: plaatselijke pastores
Openluchtdienst Kom-In-plein

Openluchtdienst m.m.v. Honsels Harmonie.

Collecten
1. De Herberg
2. Kerk

Collecte 16 juni Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg Oosterbeek
Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg is een huis waar men geestelijke begeleiding biedt aan individuele gemeenteleden van diverse kerken.
Mensen die om wat voor reden dan ook, even afstand willen nemen van hun woon/werksituatie en zich willen bezinnen op levensvragen. Daarbij kunnen psycho-sociale problemen een rol spelen.
De Herberg is geen therapeutisch centrum, maar een plaats om tot rust te komen. Daardoor worden de gasten geholpen om het evenwicht in hun leven en zicht op God te (her)vinden. De Herberg is een stichting en zij probeert haar doel te bereiken door het bieden van: een christelijke leefgemeenschap, individuele geestelijke begeleiding door professionele begeleiders, een beperkt dagprogramma, advies m.b.t. nazorg en informatie en advies aan de plaatselijke kerkelijke gemeente.
Men werkt vanuit een christelijk perspectief en vertaalt de liefde van Christus in de praktijk door: gesprekken, bijbelbesprekingen, aandacht van stafleden en vrijwilligers, ontspanning en cursussen.
De Herberg is voor de exploitatie afhankelijk van giften van diaconieën, particulieren en andere donateurs. De gasten betalen zelf een eigen bijdrage per dag, maar deze is niet kostendekkend.
Helpt u mee om dit belangrijke werk mogelijk te blijven maken? Van harte aanbevolen.
Wilt u meer informatie? Kijk dan op: www.pdcdeherberg.nl of op facebook.
De Diaconie

terug
 
 
 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terugluisteren: Kerkomroep Regenboogkerk
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!


Voor jongeren:
  Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.