Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
zo 28 jul 2019  om 09.30 uur
Voorganger: prop. A. v. Mourik-Geluk
Eredienst

Collecten
1. Voedselbank
2. Kerk
3. Deurcollecte

Collecte Voedselbank Westland
In Nederland leeft 1 miljoen van de bevolking onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. De mensen moeten voldoen aan een aantal criteria willen zij een voedselpakket krijgen. Ook wordt er elk half jaar gekeken of de omstandigheden (b.v. schuld afgelost) gewijzigd zijn.
De voedselbanken werken samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Ook wordt de zelfredzaamheid van de “klanten” van de voedselbank vergroot, door samenwerking met lokale organisaties die hen weer helpen op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn!
Ook in onze regio is er een voedselbank. Elke week wordt er voedsel verstrekt aan 150 adressen (530 monden). Deze mensen komen een voedselpakket ophalen in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk. De diaconie wil de voedselbank Westland ondersteunen met een extra gift, wilt u dit mede mogelijk maken? Wilt u meer informatie? Kijk dan op: www.voedselbankwestland.nl .
De Diaconie

terug
 
 
 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terugluisteren: Kerkomroep Regenboogkerk
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!


Voor jongeren:
  Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.