zo 24 nov 2019  om 09.30 uur
Voorganger: ds. Piet Schelling, Monster
Laatste zondag van het kerkelijk jaar

1. KIA Pastoraat
2. Kerk
3. Deurcollecte Kerk

Kindernevendienst Anita Sulsters
Oppasdienst Wilma de Wilde

Collecte 24 november Kerk in Actie Pastoraat
Eenzaamheid draaglijk maken
Eenzaamheid speelt overal in Nederland en dus ook in plaatselijke gemeenten. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis aan echte, betekenisvolle contacten en relaties. Eenzaamheid komt veel voor bij ouderen, en bij mensen die hun partner hebben verloren door dood of scheiding. Ook lager-opgeleiden en migranten zijn vaker dan gemiddeld eenzaam. In veel, zo niet in alle lokale kerken, zijn wel activiteiten om eenzaamheid tegen te gaan of draaglijker te maken. De Protestantse Kerk ondersteunt deze initiatieven van harte en geeft plaatselijke gemeenten informatie, materialen en tips. Eenzaamheid heeft te maken met waardigheid. Daarom is het belangrijk om er in kerk en samenleving aandacht voor te vragen.
Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken? Hartelijk dank!
Meer informatie op www.protestantsekerk.nl/collecterooster en www.protestantsekerk.nl/pastoraat.
De Diaconie

2e advent + bediening Heilige Doop