Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 

zondag 25 september 2022 om 9:30

Heilig Avondmaal
Voorganger(s): Ds. Christi Bartelink

Op de startzondag vierden we eigenlijk in een hele eenvoudige manier iets van het liefdemaal van de heer. Deze zondag vieren we het Heilig Avondmaal met elkaar. We blijven wijn en druivensap delen in de kleine persoonlijke bekertjes. Ook de kinderen zijn hartelijk welkom.
Ds. Christi Bartelink

Kindernevendienst Monique Bruinen
Oppasdienst Jolanda Klapwijk

Collecten
1. Streekverband De Tien
2. Kerk
3. Deurcollecte Hyde Park

Komt u niet naar het kerkgebouw, maar wilt u wel een gift overmaken, dan kan dat naar de volgende rekeningnummers, onder vermelding van collecte.

Diaconie: NL77 RABO 0343 6194 23,
Kerk: NL67 RABO 0343 6284 30 (collectebonnen en algemeen).

Collecte 25 september Streekverband De Tien
Deze zondag collecteren we voor Streekverband De Tien. Bij elke dienst waarin avondmaal wordt gevierd collecteren we voor dit doel. Eén van de projecten van De Tien is Stichting Jarikin.
Deze stichting is al jaren actief in Haïti en richt zich vooral op scholing. Onderwijs helpt in het proces naar onafhankelijkheid en zelfwerkzaamheid. Alles gericht op een betere toekomst voor de bevolking van Haïti. De basisschool die ondersteunt wordt maakt gebruik van goed lesmateriaal, gekwalificeerde leraren, één maaltijd voor iedere leerling per dag en tweemaal per jaar een medisch onderzoek.
De jongeren op de middelbare school leren een vak en kunnen daarna aan het werk.
We bevelen deze collecte van harte bij u aan. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.streekverband-de-tien.nl of https://www.jarikin.nl/

Deurcollecte 25 september Nieuw Hydepark
Het Vakantiebureau organiseert vakanties op prachtige locaties in Nederland. Voor ouderen, maar ook mensen die in het dagelijks leven extra zorg of begeleiding nodig hebben. De vakanties worden mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers.
In het bosrijke Doorn ligt op een schitterend landgoed Nieuw Hydepark. Het huis beschikt over alle benodigde aangepaste faciliteiten voor een zorgeloze week vakantie. Voor deze mensen een zeer bijzondere ervaring om daar te mogen verblijven.
Helpt u daarom mee om deze vakanties mogelijk te blijven maken? Voor meer informatie kijkt u op: www.hetvakantiebureau.nl
De Diaconie

terug
 
 
 

Vergadering Moderamen
datum en tijdstip 03-10-2022 om 19:00
meer details

Vergadering Diaconie
datum en tijdstip 03-10-2022 om 19:45
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terugluisteren: Kerkomroep Regenboogkerk
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!


Voor jongeren:
  Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.