Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 

zondag 23 juni 2024 om 9:30

Heilig Avondmaal
Voorganger(s): Ds. Christi Bartelink

Orde van dienst

Deze zondag vieren we samen het Heilig Avondmaal. Mooi om naar uit te kijken, en over na te denken dat Hij zijn leven voor ons gaf, en dat wij nu mogen uitzien naar zijn Vrederijk.

Kindernevendienst Sander van Dijk
Oppasdienst Ineke den Drijver

Collectes
1. Streekverband De Tien
2. Kerk
3. Nieuw Hydepark

Collecte 23 juni Streekverband De Tien: Stichting de Zaaier
Deze zondag collecteren we voor Streekverband De Tien. Bij elke dienst waarin avondmaal wordt gevierd collecteren we voor dit doel. Eén van de projecten van De Tien is Stichting De Zaaier. Deze stichting helpt de bevolking in noordoost Congo. Dat doen zij sinds 1986 met kleinschalige projecten waarbij de inzet van inwoners wordt gevraagd. Stichting de Zaaier voorziet de bewoners van een zaadje en zij laten het zaadje uitgroeien tot een krachtige plant. Zo zet de stichting zich onder meer in om opleidingen te kunnen betalen, bieden zij ondersteuning op agrarisch gebied en bouwen zij letterlijk en figuurlijk bruggen. Een brug zodat de bevolking niet meer kilometers hoeft om te lopen. Maar ook bruggen tussen mensen en bedrijven.Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken? Hartelijk dank!
Meer informatie? Kijk dan op: www.dezaaier.com
De Diaconie

Deurcollecte 23 juni Nieuw Hydepark
Het Vakantiebureau organiseert vakanties op prachtige locaties in Nederland. Voor ouderen, maar ook mensen die in het dagelijks leven extra zorg of begeleiding nodig hebben. De vakanties worden mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers.
In het bosrijke Doorn ligt op een schitterend landgoed Nieuw Hydepark. Het huis beschikt over alle benodigde aangepaste faciliteiten voor een zorgeloze week vakantie. Voor deze mensen een zeer bijzonder ervaring om daar te mogen verblijven.
Eind april mocht ook een groep westlanders weer een week genieten op Nieuw Hydepark. Helpt u daarom mee om deze vakanties mogelijk te blijven maken? Voor meer informatie
kijkt u op: www.hetvakantiebureau.nl
De Diaconie

terug
 
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 21-07-2024 om 9:30
meer details

Vergadering College van Kerkrentmeesters
datum en tijdstip 22-07-2024 om 19:30
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 28-07-2024 om 9:30
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 04-08-2024 om 9:30
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Kerkdienst gemist?
U kunt de dienst hier terugluisteren:
Kerkomroep Regenboogkerk
Live kijken of terugkijken:
YouTube PG Honselersdijk
 
Volg ons op Facebook!


Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.