Protestantse gemeente te Honselersdijk Protestantse gemeente te Honselersdijk

Sinds 21-02-2011 zijn wij één protestantse gemeente na vereniging van de voormalige Voorhofgemeente en Rehobothkerk.

Wij vormen een kerkelijke gemeenschap van ongeveer elfhonderd mensen en plaatselijk werken wij op enkele gebieden samen met de Roomskatholieke parochie en de Vereniging van Vrijzinnig Protestanten.

Visie van de Protestantse gemeente te Honselersdijk Visie van de Protestantse gemeente te Honselersdijk

De Protestantse gemeente Honselersdijk wil, vanuit het evangelie van Jezus Christus, een geloofsgemeenschap zijn, die een verbindende rol naar de samenleving vervult. We willen een open, gastvrije en saamhorige gemeenschap zijn, waarin mensen zich thuis voelen en waarin ruimte bestaat voor verschillen in geloofsbeleving. Omzien naar elkaar, dienstbaar zijn aan elkaar, uitnodigend en aanstekelijk zijn naar onze omgeving vinden we belangrijk. We willen leven vanuit Gods Woord en met Gods Geest als bron van inspiratie.

Eredienst + Jeugdkerk 2.0
datum en tijdstip 22-10-2017 om 9:30 uur