Tentviering "Iedereen telt"

In samenwerking met de organisatie van de Honselse feestweek, organiseren we ook dit jaar weer een tentviering op zondagochtend 7 juli. De spreker is Martijn Vellekoop uit Naaldwijk. Martijn werkt in Utrecht voor de Protestantse Kerk als coördinator missionair werk. Hij is zo ook betrokken bij de ondersteuning van nieuwe vormen van kerk-zijn (pioniersplekken) door heel Nederland. Daarnaast is hij betrokken bij het Westland-netwerk, dat is een netwerk van groepen jongeren en jonge gezinnen in het Westland die ontdekken wat het betekent om Jezus te volgen.

Het thema van de viering is “Iedereen telt”.

De viering begint om 10:30 uur in de feesttent op het Voorhofplein aan de Dijkstraat. Inloop met koffie/thee is vanaf 10:00 uur. De viering duurt ongeveer een uur en na afloop wordt er fris geschonken waarbij er nagepraat kan worden en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De viering kenmerkt zich door veel muziek: Opwekking en pop, onder leiding van een band. Tijdens de viering wordt er gebruik gemaakt van creatieve uitingen zoals sketches, filmpjes, muziekclips of iets interactiefs.

Voor de kleinste kinderen is er oppas aanwezig.
Iedereen is van harte welkom!

Commissie Forever Young

Vergadering Kerkenraad