Biddende Moeders Biddende Moeders

Is het u (jullie) bekend dat er in Honselersdijk verschillende groepjes vrouwen één keer per 14 dagen een uur bij elkaar komen onder de naam ‘Biddende moeders’ (ook oma’s!)? Zij bidden voor hun kinderen en kleinkinderen. Maar dat niet alleen, ook voor kinderen in de hele wereld wordt gebeden, voor kinderen in de oorlogsgebieden en bij rampen. Ook bidden zij voor het christelijk onderwijs, voor de kerken in ons dorp en ook voor mensen die hen na aan het hart liggen (i.v.m. ziekte of andere verdrietige dingen). Wij hopen dat meerdere vrouwen zich bij ons zullen aansluiten.

Onze telefoonnummers vindt u in het activiteitenoverzicht of in de kerkengids

datum en tijdstip 17-11-2019 om 09.30 uur

Laatste zondag van het kerkelijk jaar
datum en tijdstip 24-11-2019 om 09.30 uur