Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
Petra van der Burg nieuwe interim predikant Petra van der Burg nieuwe interim predikant
Zondag 26 januari is ds. Petra van der Burg verbonden aan de Protestantse gemeente in Honselersdijk. Zij zal als interim predikant de gemeente het komend jaar bijstaan en met een speciale opdracht in de gemeente werkzaam zijn.

De Protestantse gemeente is sinds juni vorig jaar vacant sinds het vertrek van ds. Koster naar Den Haag. Toen de mogelijkheid zich aandiende tijdelijk een predikant aan te trekken, zijn hier in korte tijd de nodige inspanningen voor verricht, met als resultaat dat ds. Van der Burg per 1 februari gedurende een jaar in Honselersdijk aan de slag gaat. Afgelopen zondag is zij door consulent ds. Carel van der Meij aan de gemeente verbonden.
    
Taken ds. Petra van der Burg
Een belangrijke taak, waarmee ds. Van der Burg zich gaat bezighouden, is het opzetten en ondersteunen van activiteiten in het kader van het jeugdwerk. Ook gaat zij zich inzetten voor het opbouwwerk in de leeftijdsgroep 30-55 jarigen. Bij elkaar een uitdagende klus die ertoe moet leiden dat mensen van alle leeftijden zich thuis mogen en kunnen voelen in de gemeente. Petra van der Burg is inmiddels vol enthousiasme aan deze uitdaging begonnen.
terug
 
 
 
 

Vergadering Kerkenraad
datum en tijdstip 17-10-2019 om 19:30
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 27-10-2019 om 09.30 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 03-11-2019 om 09.30 uur
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terug luisteren. meer
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.