Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 

zondag 27 november 2022 om 9:30

1e Advent
Voorganger(s): dhr. G.J. Pellikaan, Maasdijk

Orde van dienst

Deze zondag begint de tijd van advent: vier weken van voorbereiding naar het Kerstfeest toe. Vanuit de kindernevendienst is een project in voorbereiding met een grote glimmende ster, waar iedere week een deel van open gaat en een nieuw symbool zichtbaar wordt. Het thema is dit jaar ‘Het gaat goedkomen’. Iedere zondag zal door een kind de volgende adventskaars worden ontstoken.

Kindernevendienst Monique Bruinen
Oppasdienst Daniëlle van Staalduinen

Collecten
1. KIA Advent Werelddiaconaat
2. Kerk
3. Beeld & Geluid

Komt u niet naar het kerkgebouw, maar wilt u wel een gift overmaken, dan kan dat naar de volgende rekeningnummers, onder vermelding van "collecte".

Diaconie: NL77 RABO 0343 6194 23,
Kerk: NL67 RABO 0343 6284 30 (collectebonnen en algemeen).

Collecte 27 november Kerk in Actie Werelddiaconaat Colombia
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. In Bogotá zet een stichting zich in voor kinderen en jongeren in een achterstandswijk vol criminaliteit. De medewerkers bieden hen een veilige plek en een toekomst. De kinderen leren samenwerken, conflicten oplossen, krijgen begeleiding om schooluitval te voorkomen en leren wat hun rechten zijn.
Het centrum is voor honderd kinderen en jongeren een veilige haven temidden van een omgeving vol armoede, geweld en (drugs)criminaliteit. Kinderen leren prachtige producten van papier maken en groenten verbouwen in de moestuin. Ieder jaar kunnen 45 jongeren een koksopleiding van een half jaar volgen, waarin ze leren koken met gezonde Colombiaanse producten. Ook tienermoeders vinden hier hun plek. De medewerkers onderhouden contact met ouders, verzorgers en leraren van de kinderen. Voor meer informatie en filmpjes kijkt u op: kerkinactie.nl/kinderencolombia
De Diaconie

terug
 
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 05-02-2023 om 9:30
meer details

Chineesbuffet met het Contact Team
datum en tijdstip 07-02-2023 om
meer details

Heilig Avondmaal 2
datum en tijdstip 12-02-2023 om 9:30
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 19-02-2023 om 9:30
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terugluisteren: Kerkomroep Regenboogkerk
 
Volg ons op Facebook!


Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.