Toerustingsblad voor ouders en kinderen als voorbereiding op het vieren van het Heilig Avondmaal Toerustingsblad voor ouders en kinderen als voorbereiding op het vieren van het Heilig Avondmaal

Onze dominee Martin Koster heeft een blad geschreven voor ouders die met hun kinderen iets willen doen aan voorbereiding voor de Avondmaalsviering. Ouders kunnen daar zelf uit putten en het vertalen naar hun kinderen. Er zitten ook stukjes in die met de kinderen gelezen of gebeden kunnen worden.

Klik hier om het blad te downloaden.

Bezinningsdag kerkenraad
datum en tijdstip 26-09-2020 om 10:30